+420 608 417 007 Po–Pá 8–17 hodin

001010 Prostředek na konzervaci uzavřených profilů ( sprej )

PROSTŘEDEK NA KONZERVACI UZAVŘENÝCH PROFILŮ SPREJ.....

Výrobce boll
Číslo dílu BOL-001010
148 Kč 122,31 Kč bez DPH
Skladem

PROSTŘEDEK NA KONZERVACI UZAVŘENÝCH PROFILŮ SPREJ Prostředek na údržbu uzavřených profilů je prostředek na bázi vosku, který vytváří pružnou ochrannou vrstvu dokonale chránící před působením vody, soli a rzi. Je vysoce výkonný, po použití průhledný v odstínu jantaru. Způsob použití: Prostředek stříkejte do stávajících otvorů v karoserii automobilu pomocí hadičky, která je součástí balení. V případě nutnosti navrtejte otvory s průměrem 6 mm. Před použitím s nádobou dobře třeste po dobu cca 3 min. Optimální tloušťka vrstvy: 0,2 – 0,4 mm. Délka schnutí: cca 4-5 hodin při teplotě 20 C. Po použití otočte nádobu a rozstřikujte, až bude ventil prázdný.

Objem 500ml
Hmotnost 0,5kg
Zde prezentovaná data, zejména celá databáze, nesmějí být kopírovány. Je zakázáno data nebo celou databázi bez předchozího svolení společnosti TecDoc rozmnožovat, rozšiřovat a/nebo toto jednání umožnit třetí osobě. Porušení zakládá neoprávněný zásah do autorského práva a bude stíháno.

Nastavení ochrany soukromí

Tyto webové stránky používají soubory cookies ke shromažďování a analýze informací o výkonu a Vašem používání těchto webových stránek. Nastavení cookies, personalizace a reklamy si můžete změnit kliknutím na tlačítko „Upravit nastavení“.

Upravit nastavení