+420 608 417 007 Po–Pá 8–17 hodin

001005 Ochranný prostředek na karoserie

OCHRANNÝ PROSTŘEDEK NA KAROSERIE…

Výrobce boll
Číslo dílu BOL-001005
159 Kč 131,41 Kč bez DPH
Skladem

OCHRANNÝ PROSTŘEDEK NA KAROSERIE Ochranný prostředek na karoserie je prostředek na bázi syntetických pryskyřic. Vytváří pružnou vrstvu, která dokonale chrání před údery kamenů a působením mechanických vlivů. Používá se k ochraně prahů, nárazníků, spojlerů a jiných součástí karoserie automobilu. Výrobek vykazuje vysokou odolnost vůči stírání (odolnost před údery kameny). Lze ho lakovat všemi systémy laků. Způsob použití: Prostředek na ochranu karosérie lze snadno nanášet pomocí vzduchových nástřikových pistolí. Důkladně očistěte a odmastěte a následně osušte místo, které má být pokryto. Přiléhající plochy přikryjte papírem. Před použitím s nádobou dobře třeste po dobu cca 3 min. Nejlepších výsledků se dosahuje pod tlakem od 4 do 6 atmosfér. Optimální tloušťka vrstvy: cca 1 mm. Pistoli po použití očistěte lakovým benzinem. Nestříkat na prvky výfukového systému, motoru, převodovky a soustavy zavěšení. Povrch lze lakovat po cca 3 hodinách. V případě vodou ředitelných laků - po cca 24 hodinách.

Objem 1000ml
Hmotnost 1,15kg
Zde prezentovaná data, zejména celá databáze, nesmějí být kopírovány. Je zakázáno data nebo celou databázi bez předchozího svolení společnosti TecDoc rozmnožovat, rozšiřovat a/nebo toto jednání umožnit třetí osobě. Porušení zakládá neoprávněný zásah do autorského práva a bude stíháno.

Nastavení ochrany soukromí

Tyto webové stránky používají soubory cookies ke shromažďování a analýze informací o výkonu a Vašem používání těchto webových stránek. Nastavení cookies, personalizace a reklamy si můžete změnit kliknutím na tlačítko „Upravit nastavení“.

Upravit nastavení